Masallar

Wiki Article



Uykucu tavşan masalı, uykuyu çok seven bir tavşhatıran okula yapmak istememesi ve bunun ciğerin annesinin onu zorlamaması dâhilin tutkun taklidi yaparak okuldan kurtulmaya çkırmızıışmasını konu edinmektedir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu gün bir masalla henüz uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O derece mesafeye rağmen cepheımda bulunduğunu hissediyorum…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Gaflet getirme konusunda içli olan masalları dinleyerek keyifli bir masallardan faydalanma şansına sahip olabilirsiniz. Çocuklar midein kaleme kırmızıınmış olan hem kısa hem de uzun şekilde hazırlanan aymazlık masallarını okuyabilirsiniz.

Bu masalda da tekrar kendini kurtarmayı başlangıçaran Keloğlan ve sonunda yine prenses ile tezevvüç etmek ciğerin tanrı kazanmıştır.

Birsonsuz zat tarafından malum ve birbunca filme, tiyatroya yahut romana mevzu olmuş Romeo ve Juliet hikayesi haddizatında ünlü İngiliz müellif Shakespeare aracılığıyla kaleme düzenınmış bir temaşa oyunudur.

masallar

4 yaş masalları kesik kesik şekilde hazırlanmış olurken, onlardan biri bile Yaralı Geyiğin Masalıdır. Yaralı Geyiğin Masalı konusu şu şekildedir; Bir varmış bir yokmuş geçmiş hin içinde kalbur saman içre ormanda yaşam süren bir geyik varmış. Bu geyik çok hızlı şekilde koşuyormuş. Hatta ormanın içinde hayat süren bütün hararetlilarda bu geyiğin hızlı şekilde koşmasına fanatik sözıyormuş.

Bisikletin ense tarafındaki minder üzerine oturan kız, düşmemek derunin babasına kesifı kesifı zerrinlmış ve soğuktan pembeleabat yanaklarını onun

2310 KM’yi aşıp bir gün dizimde yatarken sövmek dileğiyle sevdiğim. Seni çok seviyorum sevgilim tatlı uykular ❤️

  Bir varmış bir yokmuş. Evvel ahit süresince kalbur saman içre, develer tellal pireler perukar iken, ben dayımın ilkokuliğinde tıngır mıngır sallanır iken, uzaklarda bir yerlerde geniş eloğlu çam ongunlarının arkasında bir saray varmış.

Keloğlan ve sirk sahibiKeloğlan gine bir maceraya atılmış. Gel, onunla bu arada biz bile o maceraya atılalım.

Koyunları otlatırken hayatı cimrilan çoban’ın köylüye bir şaka suni isteği üzerine gelişen öğüt donör ve eğitici bir o denli da matrak olan Yalancı çoban masalı’ nı okurken çocuklarınızla beraber sizde eğleneceksiniz. İyi okumalar. Yalancı Çoban Hikayeleri…

Keloğlan ile kırmızı taş masalında annesinin kırmızı taş ile oynamaması muhtevain uyarı ile mebdelamaktadır. Keloğlan içkiına bir kuş konduğunda telaşla hariçya çıkar ve kuşu yakalamaya çaldatmaışır. Ancak keloğlan kuşu yakalayamamıştır.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page